HOSTAL ACOLLIDOR

Planta baixa, dos pisos i jardí per que ho gaudeixis amb tranquil·litat

SERVEIS PREUS

PRESENTACIÓ

L'hostal rural està situat en una antiga casa de pedra al carrer de Sant Pere de Prats de Lluçanès. El conforma la planta baixa amb jardí al darrera, i dos pisos.

La planta baixa

d'uns 120 m2 construïts està distribuïda entre l'entrada, un servei, el quarto de rentar, el quarto de calderes, la cuina, el menjador i la sala d'estar. Annex a la sala d'estar hi ha el jardí també d'uns 100 m2.

El primer pis trobem l'habitació número 1 (habitació amb llit de matrimoni i una terrassa de 25 m2); l'habitació número 2 (habitació amb dos llits individuals i una terrassa de 25 m2); l'habitació número 3 (habitació individual); i un bany complet, comú a les tres habitacions.

El segon pis hi trobem l'habitació número 4 (habitació amb dos llits i amb bany interior); habitació número 5 (habitació amb dos llits, amb possibilitat de posar un llit supletori, i bany interior).

SERVEIS

La cuina disposa de vitroceràmica, microones, rentaplats, refrigerador, tovalles, plats, olles, coberts,... i tot el parament necessari per passar alguns dies.


La sala d'estar de 50 m2 disposa de sofàs, butaques, trones per la canalla, una gran taula de fusta massissa de 5 m de llargada per a 16 comensals, televisió, llar de foc i futbolí.

El jardí d'uns 100 m2 hi ha bancs de fusta, dues taules també de fusta, i barbacoa. Tot amb l'ombra estival d'unes moreres.

Habitacions. Disposem de dos llits de baranes per als més menuts.

SISTEMES DE LLOGUER I PREUS

Habitació doble (número 1, 2, 4 i 5). Primera nit 50 euros, les nits següents 40 euros per dia addicional. Es te dret a les zones comunitàries de l'hostal (sala, jardí...), però no al servei de cuina, barbacoa, ni el parament.

Habitació individual (número 3). Primera nit 35 euros, les nits següents a 30 euros per dia addicional. Es te dret a les zones comunitàries de l'hostal (sala, jardí...), però no al servei de cuina, barbacoa, ni el parament.

Cap de setmana. Al ser un hostal familiar i petit per a una capacitat de 9 persones (10 comptant amb un llit supletori), ens permet llogar tot l'hostal per una família o grup d'amics el cap de setmana. El preu del cap de setmana (entrada divendres vespre o dissabte al matí, fins el diumenge per a la tarda) és de 500 euros (+ 200 euros per dia addicional). En aquest cas es te dret a tots els serveis de l'hostal: cuina, parament de la llar, barbacoa,... El preu no inclou servei d'habitacions, ni neteja.

Lloguer de la sala i del jardí. Per reunions de treball, durant 8 hores. Preu de 155 euros. Es te dret al bany. No a l'accés a la cuina, barbacoa ni el seu parament.

Lloguer dels baixos de l'hostal. Per festes i àpats familiars (trobades, bateig, aniversaris,...). Inclou cuina i el seu parament, sala d'estar i menjador, bany, jardí i barbacoa. El preu d'aquest lloguer (durant 8 hores) és de 225 euros.

Tots els preus indicats s'incrementaran amb els corresponents impostos.

Menjar. L'activitat de l'hostal és independent de l'activitat de restaurant que regenta la mateixa família. Podeu fer-vos el menjar vosaltres mateixos, portar-lo fet, encarregar-lo a un altre establiment,... Si el menjar el prepara el nostre restaurant de Cal Baumer gaudireu d'un 10% de descompte respecte als preus marcats de restaurant.

Encàrrecs. Cas de que us interessi més informació i/o fer algun encàrrec, caldrà contactar amb la Maria Mercè, telèfon 93 850 80 26.

CONTACTE

Prats de Lluçanès es troba a mig camí de la línia recta imaginària que enllaçaria Vic i Berga.

Estem al carrer de Sant Pere de Prats de Lluçanès, números 20, 22 i 24. TELÈFON 93 850 80 26
L'hostal rural de Cal Music, al número 20.
El refetor de Cal Baumer, al número 22.
El celler de Cal Vilardell, al número 24.

El nostre domicili particular, per qualsevol cosa que hagueu de menester, és a Cal Vilardell (número 24), amb el telèfon 93 850 80 26.EL LLUÇANÈS

Comarca natural i històrica però insuficientment reconeguda i esquarterada entre les comarques veïnes.

El Lluçanès te vocació de territori serè i tranquil, i la majoria de les activitats que si desenvolupen van al redós d'aquesta filosofia: gastronomia, bolets, paisatge, pagesia, història, romànic, balls, música, tradicions, fires, senders, camins PR i GR, camins ramaders, llegendes i històries de bruixes i bandolers, carlins i cipaios, fonts, rieres,... Però tampoc cal fer-ne un parc temàtic de tot això (potser deixaríem d'estar serens i tranquils!).

Al Lluçanès també és pot venir a desconnectar, a endinsar-se per qualsevol corriol i passejar, a contemplar postes de Sol, a collir herbes remeieres, a encaterinar-se veient els remolins de l'aigua en un rierol, o la dansa de les flames en una llar de foc. A jugar a passar-se un tros de cordill entortolligat a les mans. A fer picar a les fosques dues pedres fogueres o a cercar cuques de llum. A no fer res. A badar.

Cal Music - Cal Baumer - Cal Vilardell | Sant Pere, 20-22-24, Prats de Lluçanès | 938 508 026